soevereine veluwse israel vrijstaat ontruimd door gemeente Putten

23-12-2013
Veluwse Israël – Vrijstaat ontruimd

door ASJA

Afgelopen zaterdag 21 december is de Veluwse Israel – Vrijstaat op brute wijze ontruimd door de gemeente Putten, met behulp van de politie.

De Veluwse Israel – Vrijstaat is dit jaar gesticht door de soevereine mensen Pieter sr. en Pieter jr. van de familie van de Meer. Deze vrijstaat valt onder hun stichting ‘NatuurGetrouw’, die daarmee de wettelijke eigenaar is van dit prachtige kleine stukje bos, ingeklemd tussen wat landbouwgrond in de gemeente Putten.

Het gaat hier om een voormalig stukje ernstig verwaarloosd kapbos, waar Pieter sr. en Pieter jr. middels hun stichting, dit jaar weer een prachtig paradijsje van dit stukje bos maakten. In tegenstelling tot daarvoor waar het Bos puur commercieel voor de kap gebruikt werd zonder enig respect voor mens, dier en natuur.

Het bos werd de afgelopen maanden middels dagelijkse harde arbeid en liefdevolle inzet langzaam weer een mooi natuurlijk oord waar mens, dier en natuur weer met elkaar in balans kwamen. Vele buren en andere mensen uit de omgeving, maar ook vrienden en kennissen zijn  enorm onder de indruk van de metamorfose die het bos heeft ondergaan; zij hebben het bos onder de handen van vader en zoon weer tot leven zien komen. Je kunt zeggen het bos straalde als vanouds, in al haar glorie.

Toch zijn er ook mensen uit de omgeving die van een andere mening zijn gediend, en meer voor de on-natuurlijke weg kiezen; deze mensen voelen zich geroepen om zich de mentaliteit van Schijn Heilige aan te meten, en schakelen vervolgens de Gemeente Putten in om hiermee  hun EgoWil kracht bij te zetten. Deze wijze van handelen komt voort uit een slaafse onbewustheid. Als onmenselijke robotten volgen ze de regels van de zogenaamde wetten. De Goddelijke Wil die doorgaans bij deze mensen hoog in het vaandel staat, is plots volledig aan de kant geschoven. Met het gevolg dat de Gemeente Putten zich nu ineens ging beroepen op het bestemmingsplan en een bouwstop afgekondigde, waardoor vader en zoon niets meer mochten doen in hun eigen stuk bos.

Maar daar lieten deze vredelievende en soevereine mensen zich niet door afleiden; want voor hen is één wet geldend, en dat is de Goddelijke Wet. Gestaag gingen zij door met het verfraaien van hun eigen bosgrond, dat inmiddels de officiële status van Soevereine Staat had gekregen.

Daar had Gemeente Putten nog nooit van gehoord, en wilde er klaarblijkelijk ook niets van horen; dreigde met ontruiming en heeft vervolgens zonder enkele aankondiging van datum en tijdstip, in afwezigheid en zonder toestemming van de eigenaren, het bosperceel betreden.

En hebben vervolgens een spoor van grove vernielzucht achtergelaten: Met grof machine geweld zijn de paden stuk gereden, maar ook buiten de paden zijn dier en natuur verjaagd en vernield, pas geplante bomen zijn omgehakt, en of uit de grond gerukt, de pas gebouwde schuur is in z’n geheel gesloopt, de schaftketen, inclusief persoonlijke eigendommen, werk en houtmateriaal zijn door de slopers zonder pardon meegenomen. Het was dan ook geen ontruiming maar een werkelijke sloopactie, waarbij geen greintje respect voor (mede) mens, dier en natuur.

Gegoede buren hebben in de haast de eigenaren van het bos ingelicht van wat zij zagen gebeuren. Vader en zoon hebben slechts met hun fotocamera in de hand, de laatste handelingen van vernielzucht kunnen aanschouwen. De politie sloeg daarbij de camera uit hun handen.

Maar zoals gezegd: wat je zaait zul je oogsten; dit zullen de verantwoordelijken van deze laffe actie zeker gaan ondervinden.

De soevereine mensen en Soevereine Staat zullen nu werkelijk naar voren treden en het recht zal zeker gehaald worden. Het lijkt even een nare situatie, maar het zal eerder een aanloop te zijn naar iets beters;” lans en land” worden doorbroken en de (Goddelijke)Waarheid, Recht en Zuiverheid zal zegevieren. Want het laatste woord is hier voor Pieter Sr. en Pieter Jr. natuurlijk nog niet over gesproken: zij stellen de Gemeente Putten aansprakelijk en zullen verder stappen ondernemen…Wordt vervolgd….

Vóór:

Schuur in aanbouw


Insectenhotel

Ná:

Nee, meneer u mag niet filmen en geen foto’s nemen (op uw eigen grond)


Met grote kranen door het fragiele bos

Sloopbedrijf oftewel “Boevenhoff” i.p.v. het Hof van Eden

Bron: www.asja-reizigersinvrede.nl

 

 Gerelateerd:
www.omroepgelderland.nl/web/nieuws/gelders-nieuws/2046153/gemeente-putten-ontruimt-vrijstaat.htm

Category(s): bevrijding, Bewust leven, onderdrukking, Oorlog, Vrede, Vrijheid
Tags: , , , , , , , , ,

7 Responses to soevereine veluwse israel vrijstaat ontruimd door gemeente Putten

  Rudolf Nico Penninkhof says:

  Dit is het beste artikel dat ik over dit verhaal heb kunnen vinden!
  Het is belachelijk dat de gemeente alles heeft vernield, en de spullen van de eigenaren gestolen. Er is ook een loofhut van strobalen vernield, en de natuur ernstig beschadigd.. Dat is een zeer kwalijke zaak.

 1. inderdaad belachelijk dat deze mensen zóveel tijd hebben gehad om de boel zelf op te ruimen, voor er geen andere mogelijkheid meer was dan ontruiming. Eerst vergunning aanvragen, vergunning niet krijgen, toch maar gaan bouwen en dan verbaasd zijn dat het niet mag…. Als ze Putten niet als overheid beschouwen, waarom dan überhaupt in eerste instantie vergunning aanvragen. Voor iets wat lijnrecht op de bestemmingsplannen van dit stukje, tot voor kort heerlijke rustige, bos staat.
  En dan vervolgens zo ziek zijn dat er een link wordt getrokken tussen de Razzia van Putten en hun eigen onbenul tart werkelijk waar alles!

 2. Oh ja… en die wielsporen lijken verdacht veel op hetgeen de heren Pieter en Pieter zélf in het bos trokken afgelopen zomer!

  • jip, smerige overheidsdienaar!!!! Respect voor mensen met een andere denkwijze is voor U ondenkbaar!!!! U hoort blijkbaar tot de zwarte maffia die mensen verlinkt, die zich niet 100% aan de wet houden. Ga maar heilig vooraan in de kerk zitten, huichelaar. Ik hoop U nooit tegen te komen want dan verkoop ik U een flinke klap op Uw smoel.

  Sarah Morton says:

  Rudolf,

  Dank voor je steunende woorden.
  Zelf vind ik het ook mooi geschreven.
  De Pieters hebben een plekje gecreëerd waar mens, dier en plant met elkaar samenleven.

  Jip, dat verklaart toch niet dat hun werk en ook natuur zonder aankondiging wordt vernield en dieren worden verjaagd.
  Waarom mogen mensen niet in harmonie met de natuur leven?
  Waarom moet dit werk afgebroken worden?

  De Pieters hebben een stukje bos, dat eerst alleen diende om hout te kappen, tot leven gebracht.

  Groet,
  Sarah

 3. Wat ik hier lees is werkelijk te zot voor woorden. Terwijl veel gemeenten de natuur hoog in het vaandel hebben staan en initiatief, zoals Pieter sr. en Pieter jr. hadden, ondersteunen meent de gemeente Putten op schandalige wijze een hersteld stukje natuur op wrede wijze ten gronde te richten. De gemeente Putten laat haar macht zien door met hulp van de zwarte maffia alles kapot te maken.
  Het is te hopen dat de Pieters nog de moed hebben om de gemeente Putten aansprakelijk te stellen. Mijn steun krijgen ze.

 4. Oh ja… jip ik zal er wel voor zorgen dat U geen enkel bewijs tegen mij heeft!!!