Bezinning

Zoals vele lezers weten, heb ik me maandenlang ingezet voor Nirvana en Demi, de dochters van Ben Van den Brink en Leonie Minkema. Uit puur medeleven ben ik gaan schrijven. Ik kan me de wanhoop, frustratie en de woede van de ouders heel goed voorstellen.

Wel vaker schrijf ik over de praktijken van jeugdzorg.  Voor mij is iemand onschuldig tot het tegendeel bewezen is. Wel verdienen deze geruchten een grondig onderzoek. Maar ik heb me teveel mee laten slepen in deze zaak, waarbij ik tegen mijn gewoonte in mensen (van het gezinshuis) bij naam heb genoemd.
Mijn doel is het bewust maken van een groot publiek, niet om mensen persoonlijk te beschuldigen.
Ook de kinderen die er verblijven heb ik er mogelijk in een lastig pakket mee gebracht.

Hopelijk komt er een onafhankelijk onderzoek en wordt duidelijk wat er aan de hand is.

Vriendelijke groet,
Sarah Morton

Category(s): Jeugdzorg, Kinderen, vrijheid van meningsuiting

Comments are closed.