Reacties van lezers Ziek van angst

“Ziek van angst” En ware thriller zoals dat zich dat kan ontwikkelen. Lees dit want angst komt altijd van buiten!
Het verhaal is voortreffelijk opgebouwd daardoor blijft de spanning aanwezig. Het is helder geschreven alsof je er zelf bij bent. Een leerzaam boek dat moet worden gelezen juist ook door verzorgenden.
Sarah Morton. Jij hebt een mooi inzicht in wat leven met angst is. Het is niet moeilijk voor hen die dat licht zuiver willen zien maar berg je voor de mens die moordend is. Angst is wat laffe mensen anderen aan willen doen uit puur eigenbelang, meer is het echt niet.
Jouw inzicht biedt in deze zeer ingewikkelde materie een goede oplossing. Angst is een vijand die van buiten komt.”

Rien Aertssen

 “Heel duidelijk en leesbaar en vernieuwend.”

 Lezer

 “Dag Sarah,

Graag wil ik je een eerste reactie geven op je nieuwe boek. Spannend! Ik vind Ziek van angst wat moeizaam te lezen, maar De Duisternis Voorbij heb ik van Amersfoort tot Meppel zitten lezen. Ik moest alleen even stoppen toen ik in Zwolle moest overstappen. Als ik het uit heb zal ik er meer over zeggen, maar tot nu toe leest het soepel en de spanningsboog wordt goed opgebouwd!

Het vertel perspectief en de psychologie treft mij als dat van een jongere. Vandaar dat ik denk dat dat ook de meest belovende doelgroep is. 
Elfenwoud heb ik bijvoorbeeld specifiek voor tieners geschreven (en in zijn geheel aan tieners voorgelezen), maar het wordt gekocht door volwassenen, en gelezen. De reacties komen van volwassenen.”

Ewout Storm van Leeuwen

 

Geef een reactie